Delta och bidra

Gillar du den här sidan? Tycker du att ämnet för den här sidan är viktigt och att informationen som kan läsas här behöver spridas till fler? Vill du dela med dig av dina egna erfarenheter? Vill du få stöd, råd eller bara skriva av dig? Vill du stötta andra och hjälpa till? Här är några förslag på hur du kan göra i så fall:

Bli medlem på vårt forum

Forumet är numera stängt: Det stängde i augusti 2015!

Vårt forumForumet för dig som är ett ”vuxet barn”. För dig som vuxit upp i en dysfunktionell familj och/eller med en narcissistisk förälder. För dig som blivit psykiskt- eller fysiskt misshandlad av din förälder eller din familj. På forumet kan du läsa om andras erfarenheter och dela med dig av dina egna. Tanken med forumet är att vi ska stötta varandra, lyssna på varandra och dela med oss av våra upplevelser och tankar. På forumet kan du både ge och få stöd och råd och delta i gemenskapen.

Hur vet man då om man ”passar in”? Svaret på den frågan är: Om du känner igen dig i att vara ett ”vuxet barn” som vuxit upp i en dysfunktionell familj och/eller med en narcissistisk förälder så passar du in. Det är du själv som avgör. Ingen kommer att ifrågasätta dig, eller påstå att du inte skulle vara ett ”vuxet barn”. Ingen kommer att förringa eller förminska det du varit med om, eller det du är med om nu. Om du skulle känna att någon ändå gör det, kontakta en moderator och säg till, för det är emot forumreglerna om någon förminskar det du berättar om.

Forumet är numera stängt: Det stängde i augusti 2015!

Publicera dina egna texter, dikter, erfarenheter och dela med dig av din kunskap

StartsidanTill denna sida, startsidan för vuxnabarn.nu (som du just nu besöker) söker vi hela tiden efter nya texter som kan informera om vuxna barn, narcissistiska föräldrar, psykisk- och fysisk misshandel, trauma och dysfunktionella familjer. Texter att känna igen sig i. Texter som beskriver personliga erfarenheter. Texter som kan tillföra ny kunskap och nytt vetande. Du är mycket välkommen att kontakta oss och tipsa om texter, eller dela med dig av en egen text som vi kan publicera här på sidan!

För att kontakta oss kan du gå med på forumet, eller skicka e-post till info@vuxnabarn.nu.

 

Starta ditt eget projekt rörande denna sidas tema

Vi försöker erbjuda kontaktmöjligheter människor emellan för att enskilda och grupper ska kunna starta sina egna projekt rörande vuxna barn och narcissistiska föräldrar.

Självhjälpsgrupper, stödgrupper och nätverk

Självhjälpsgrupper, stödgrupper och nätverkStarta en självhjälpsgrupp, eller gå med i en befintlig grupp. Du kan använda vårt för att söka kontakt med andra som vill vara med och delta i en . Du kan också tipsa om vilka organisationer man kan vända sig till. Här hittar du forumkategorin: Stödgrupper. För att skriva inlägg behöver du vara inloggad på forumet. Forumet arrangerar inga stödgrupper och tillhandahåller inga lokaler, men det finns flera andra organisationer som gör det.

Efterlysningar, samarbete, sök medarbetare och ställ frågor

Efterlysningar, samarbete, sök medarbetareStäll frågor till forummedlemmarna, eller efterlys medarbetare, medskribenter, bollplank, intervjupersoner, med mera, för din uppsats, avhandling, ditt bokprojekt, din tidningsartikel eller intervju i kategorin: Sökes. För att skriva inlägg behöver du vara inloggad på forumet. Enstaka frågor från ej på forumet registrerade personer kan ställas genom att skicka frågan till botenarne@gmail.com. Se informationsrutan i högerspalten här på sidan. Aktuella  projekt är:

Bokprojekt: En bok runt ämnet ”Att växa upp i en familj där föräldrarna har olika typer av N-drag och N-problematik, hur det kan vara och vad det kan få för följder, och också hur man kan läkas”. Projektets presentationstråd: Påtänkt bokprojekt, bidrag, idéer? Projektledaren nås på adressen: bokprojekt@vuxnabarn.nu

Forumet är numera stängt: Det stängde i augusti 2015!

Länka till oss

En annan sak du kan göra är att länka till oss och tipsa om den här sidan till dina vänner och bekanta. För att länka till oss använd följande HTML:

<a title="För dig som är ett vuxet barn som blivit psykiskt- eller fysiskt misshandlad av din förälder eller din familj. Här kan du läsa om-, och prata med-, andra vuxna barn" href="http://vuxnabarn.nu/" target="_blank"> Vuxna Barn till Narcissistiska Föräldrar</a>

BBkod för forum:

[url=http://vuxnabarn.nu/]Vuxna Barn till Narcissistiska Föräldrar[/url]

Share

Liknande artiklar